Tilaus- ja toimitusehdot

 

Yleistä


Kaikki tuotteemme sisältävät arvonlisäveroa (24 %). Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja oikeudet hinnanmuutoksiin ilman eri ilmoituksia pidätetään.


Tuotteiden tilaaminen


Tuotteita voi tilata sähköpostitse, puhelimitse ja osan tuotteista suoraan kotisivujen kautta. Kotisivuilta tilatessasi lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja lähetä tilaus meille. Lähetämme tilausvahvistuksen/ennakkolaskun 1-3 päivän kuluessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksessa lähetetyn laskun loppusummaan on lisätty posti- ja pakkauskulut. Posti- ja pakkauskulut lisätään todellisten kulujen mukaan. (esim. 1-2 paria lajisukkia n. 2 €, Sähkölämmitteiset sukat ja käsineet, postipakettina n. 5.90 €)

 

Isommista tuote-eristä voi jättää tarjouspyynnön s-postitse: mika.valpas@pp.nic.fi

 

Maksuehdot ja toimitus


Maksutapana yksityishenkilöillä on ennakkomaksu. Tilatut tuotteet maksetaan etukäteen ja ne toimitetaan postitse, kun maksusuoritus näkyy tilillä. Tuotetta / tuotteita pidetään varattuna seitsemän (7) vuorokautta. Jos maksua ei ole tämän ajan kuluessa suoritettu eikä poikkeavista maksujärjestelyistä ole erikseen sovittu, katsotaan kauppa purkaantuneeksi.

 

Netin kautta tilattavien tuotteiden toimitusaika on normaalisti noin 2-6 arkipäivää.

Stanno/Jadberg seuratuotteet ovat tilaustuotteita, joten toimitusaika pidempi.

 

Tuotteiden palautus


Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Asiakkalle hyvitetään ostohinta postikuluineen mikäli tuote palautetaan alkuperäisessä kunnossa pakkauksineen.

Pyydän ottamaan sähköpostitse yhteyttä palautuksen sopimiseksi.
© Copyright MikavaSport 2011 | Nettisivut: Hari-WebDesign